| PERPPIS Bahagian Tawau PERPPIS Bahagian Tawau
Contact Us:

If You Have Any Problem, Wanna Help, Wanna Write Guest Post, Find Any Error Or Want To Give Us Feedback, Just Feel Free To Contact Us. We Will Reply You Soon.

Name: *


Email: *

Message: *


PERPPIS Tawau

Sebahagian AJK Muslimin sesi 12/13 dan sesi 13/14 ketika Muktamar Tahun Lepas Sebahagian AJK Muslimat sesi 12/13 dan sesi 13/14 ketika Muktamar Tahun Lepas PERPPIS!!! Gambar FB PERPPIS TAWAU

      Expedisi Dakwah 2012

Sukacita dimaklumkan kepada pihak tuan / puan bahawa Persatuan Putera Puteri Islam (PERPPIS) Bahagian Tawau akan mengadakan Ekspedisi Dakwah. Program ini akan dijalankan pada ketetapan berikut :
                               
 Tarikh                    : 29 Muharram - 5 Safar 1433H /25-30 Disember 2012
 Hari                        : Selasa - Ahad
 Tempat                  : (Semporna, Lahad Datu, Kinabatangan, Sandakan, Beluran, Telupid, Ranau,      
                                   Kundasang, Menggatal, Penampang, Papar,  Kimanis, Beaufort, Keningau dan Kota Kinabalu)
 Peserta                   : 35 Orang sahaja

           Sehubungan dengan itu, kami ingin memohon tajaan atau sumbangan daripada pihak tuan / puan dalam bentuk kewangan yang kami perlukan bagi menampung kewangan program kami. Untuk pengetahuan pihak tuan / puan, pihak kami menganggarkan kos sebanyak RM14737.50 bagi membantu pihak kami dalam merealisasikan program diatas. Sebarang pertanyaan pihak tuan / puan boleh terus berhubung ke alamat dan emil seperti diatas.

             Sumbangan berbentuk pakaian tidak terguna,AlQuran dan Tafsir boleh hulurkan,bagi membantu nasib rakyat yang kurang berkemampuan amnya di kawasan pendalaman yang jauh dari bandar dan kurang mampu.

            Sumbangan juga boleh dibuat melalui akaun persatuan di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad Cawangan Tawau yang bernombor 22-066-113063-8 atas nama Persatuan Putera Puteri Islam (PERPPIS) Tawau.Dan sumbangan peralatan boleh dibuat melalui ALAMAT:Persatuan Putera Puteri Islam (PERPPIS) Bahagian Tawau peti surat 1304 91038 Tawau,Sabah.

          Segala kerjasama dan sokongan padu daripada pihak tuan / puan terlebih dahulu diucapkan jutaan terima kasih. Semoga amalan murni ini mendapat ganjaran pahala di sisi Allah s.w.t..
Like the Post? Share with your Friends:-

Team SB
Dicatat Oleh: PERPPIS Tawau

Jom Dengar Al-Quran

Listen to Quran

Festival Nasyid Sekolah-Sekolah :D

Loading...

Contact Us

Name

Email *

Message *

 

Recent Comment

AmazingCounters.com
Copyright © . SkillBlogger. All Rights Reserved.
Original Template by :-Way2themes. Edited by:-Khairi Yusri