Perhatian Buat Pelajar Yang Bakal Menduduki Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) 2013 | PERPPIS Bahagian Tawau PERPPIS Bahagian Tawau: Perhatian Buat Pelajar Yang Bakal Menduduki Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) 2013
Contact Us:

If You Have Any Problem, Wanna Help, Wanna Write Guest Post, Find Any Error Or Want To Give Us Feedback, Just Feel Free To Contact Us. We Will Reply You Soon.

Name: *


Email: *

Message: *


PERPPIS Tawau

Sebahagian AJK Muslimin sesi 12/13 dan sesi 13/14 ketika Muktamar Tahun Lepas Sebahagian AJK Muslimat sesi 12/13 dan sesi 13/14 ketika Muktamar Tahun Lepas PERPPIS!!! Gambar FB PERPPIS TAWAU

Perhatian Buat Pelajar Yang Bakal Menduduki Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) 2013

"Kepada Pelajar yang akan menduduki Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) yang akan bermula dari 2hb Oktober 2013 sehingga 9hb Oktober ini, harap ambil perhatian.

Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) 2013

Sebagai pelajar seharusnya ambil tahu bukan hanya aktiviti harian anda, lebih dari itu harus perhatikan juga Jadual Waktu Peperiksaan Menengah Rendah yang bakal anda hadapi dalam tempoh sebulan dari sekarang. Klik di sini untuk melihat jadual penuh Jadual Waktu Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) 2013.
Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) 2013
PIMPINAN PERPPIS TAWAU harap dan mendoakan agar semua pelajar yang akan menduduki Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) 2013 nanti akan beroleh kejayaan cemerlang." 
Like the Post? Share with your Friends:-

Team SB
Dicatat Oleh: PERPPIS Tawau

Jom Dengar Al-Quran

Listen to Quran

Festival Nasyid Sekolah-Sekolah :D

Loading...

Contact Us

Name

Email *

Message *

 

Recent Comment

AmazingCounters.com
Copyright © . SkillBlogger. All Rights Reserved.
Original Template by :-Way2themes. Edited by:-Khairi Yusri